«ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

(TOP  SECRET GOVERNMENT EXTRATERRESTRIAL PROJECT)

«HAARP: HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM»

(Υψηλής συχνότητας και δράσης Βορείου «Σέλας» –Ερευνητικό πρόγραμμα)

Όπως έχω προαναφέρει το σχέδιο με την επωνυμία HAARP πρώτη φορά το άκουσα από τους Ολύμπιους, χωρίς να ερωτηθούν μάλιστα, έδωσαν την προειδοποιητική ένδειξη ΠΡΟΣΟΧΗ και μας ενημέρωσαν σχετικά με αυτό.

Η ενημέρωση προέκυψε από την εξής ερώτηση: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την ύπαρξή σας και την άφιξή σας; Η απάντηση μας εξέπληξε.

«Προσοχή: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την άφιξή μας. Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική με εμάς. ‘Όμως το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι για την αναχαίτιση μας και όχι για την υποδοχή μας. Υπάρχει συνεργασία με τους Αποστάτες οι οποίοι συνεργάζονται με τους Ιουδαίους και αρκετές φυλές Ισλαμιστών για να ελέγξουν τον πλανήτη ολόκληρο. Θα καταργηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κυριαρχήσει η βία και θα φέρονται στους ανθρώπους όπως σε ζώα. Η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει καμιά αξία γι’ αυτούς. ‘Έχουν μελετήσει το σχέδιο « HAARP) (ΧΑΑΡΠ» όπου οι κυριότερες βάσεις του είναι η Αριζόνα των ΗΠΑ, η Γκαγκόνα της Αλάσκα, η Πύλος της Ελλάνιας. Οι Αποστάτες φοβούνται μόνο την Ελλάνια αλήθεια και θα προσπαθήσουν να διχάσουν τους Έλληνες με ύπουλες μεθόδους. Παίζουν το

τελευταίο και πιο οξυδερκές παίγνιον. Με τις κινήσεις περί αντίχριστου που παρουσιάζουν προσπαθούν, με εντολή των Αποστατών, να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα κατά την άξιφή μας. Εκεί όμως που θα γίνει ο διχασμός είναι η επιμονή τους ότι ο Χριστός είναι συνεργάτης των Αποστατών και θα επιφέρουν τέτοια σύγχυση που κανείς δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα.

0 Απόλλων αποτελεί ενσάρκωση κεντρικής ακτίνας του Όλου Φωτός, που υλοποιήθηκε πρώτα στον Γαλαξία της Ανδρομέδας και στη συνέχεια στην Λύρα, τον Σείριο και στην Γαία. Το σχέδιο απόκρουσης «HAARP» δεν έχει δυνατότητα αναχαιτίσεως μας γιατί είναι πρωτόγονο για τις δικές μας τεχνικές. Η ομάδα αποκόλλησης «G» των ΗΠΑ που ελέγχεται από την υπηρεσία πληροφοριών έχει αποστολή την επικοινωνία με εμάς. Αντίθετα η ομάδα «Ω» ελέγχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ με αποστολή τη δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων με την άφιξή μας».

Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η σημερινή τεχνολογία των Αμερικανών είναι δοτή, ή είναι πανάρχαια γήινη τεχνολογία των Ελλήνων που ανακάλυψαν σε κάποια άγνωστα αρχεία, ή σε κάποιες υπόγειες κρύπτες, ή την βρήκαν κατά την μετάβαση στο φεγγάρι ή τέλος που θεωρώ και σαν πιθανότερο, τους την έδωσαν οι Αποστάτες όπως μας έχουν πληροφορήσει οι Ολύμπιοι.

Την τελευταία εκδοχή την επιβεβαιώνουν τα μυστικά αρχεία της εποχής του Κρόνου, διότι το σχέδιο HAARP είναι μια κακή απομίμηση της ηλεκτρομαγνητικής ομπρέλας του Κρόνου όταν είχε την ευθύνη Βελτίωσης του ανθρώπινου είδους πριν από 50.000 χρόνια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά HAARP

Είναι ένα σύστημα πομπών που εκπέμπει σε 1,7 GIGAWATT με σκοπό την ανίχνευση των UFO, εντοπισμός και παρακολούθηση όταν πλησιάζουν τον πλανήτη γη. Άμεσα ή έμμεσα συμμετέχουν σε αυτό 160 ερευνητικά Ινστιτούτα από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με το πρόγραμμα «NESTOR», συντονιζόμενα όλα από την Υπηρεσία των ΗΠΑ NSA (NATIONAL SECURITY AGENCY (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας)]. Σκοπός δήθεν του «HAARP» είναι συλλογή Νετρίνο παραγόμενων από τον εκμηδενισμό σωματιδίων σκοτεινής μάζας. Τα Νετρίνο είναι κοσμικά βλήματα που διαπερνούν την γήινη σφαίρα και χάνονται στο άπειρο, κάτι που δεν γίνεται με άλλο σωμάτιο. Μάλιστα ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα εξωγαλα-

ξιακά Νετρίνο, που παρουσιάζουν πύκνωση κατά την εμφάνιση εξωγαλαξιακών σκαφών όπως είναι η αστροπολιτεία των Ολύμπιων που έρχεται από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Ανάδοχος εταιρία κατασκευής ήταν η ARGO με την θυγατρική της ATLANTIC RICHFIELD CO. και με εντολή του DARPA [(DEFENCE ADVANCED RESERCH PROJECTS AGENCY) (Προστασία προηγούμενου ερευνητικού προγράμματος ασφαλείας) κατασκεύασε τις εγκαταστάσεις της Αλάσκας, με τον χαρακτηρισμό «Άκρως Απόρρητον Κυβερνητικό Εξωγήινο Πρόγραμμα» (TOP SECRET GOVERNMENT EXTRATERRESTRIAL PROJECT).

Αποτελείται από 360 κεραίες ύψους 24 μέτρων η κάθε μία συνολικής ισχύος όπως προανέφερα 1,7GIGA WATT, γνωστή σαν συστοιχία IRI [(IONOSPHERIC RESEARCH INSTRUMENT) (Ιονοσφαιρικό ερευνητικό εργαλείο)] ηλεκτρομαγνητικής ακτνοβολίας χαμηλών συχνοτήτων ELF, VLF (2,8-10MHZ), με ραντάρ ασύμφωνης σκέδασης διαμέτρου 36 μέτρων και συσκευές ανίχνευσης, αποστασιόμετρα, λέηζερ, μαγνητόμετρα, αισθητήρες υπερύθρων, αναλυτές φωτεινής ακτινοβολίας χαμηλού επιπέδου από την ατμόσφαιρα.

Δίκτυο Επιγείων Σταθμών HAARP

Εκτός από Αλάσκα, Αριζόνα και Ελλάδα έχουν ενταχθεί στο σχέδιο «HAARP» και σταθμοί άλλων χωρών:

   Σταθμός του Γκραν Σάσο της Ιταλίας (Υψ. 2914 – Απεννινα

Όρη)

   Το εργαστήριο Μπακσάν της Ρωσίας (Ουράλια)

   Το αστεροσκοπείο Νετρίνων Σάντμπουρι συνεργασία ΗΠΑ –

Καναδά – Αγγλίας.

   Πομπός Τρόμσε της Νορβηγίας (Βορείως  Νάρβικ)

   Αστεροσκοπείο Αρέσιμπο του Πουέρτο Ρίκο διαμέτρου 350 μέτρων

   Σταθμός Νίζνυ – Νοβγκορόντ της Ρωσίας (Ουράλια)

   Σταθμός Ντουσαμπέ του Καζακστάν (Ν. Σαμαρκάνδης)

   Σταθμός Κρακόβου της Ουκρανίας.

Οι δαπάνες για το σχέδιο «HAARP» είναι τεράστιες και δεν δικαιολογούνται για τα αναμενόμενα επιστημονικά συμπεράσματα. Μόνο οι ΗΠΑ γνωρίζουν τους πραγματικούς σκοπούς και γι΄ αυτό έχουν χαρακτηρίσει το σχέδιο «Άκρως Απόρρητο» για να μην υπάρξουν αντιδράσεις αφού η Σύμβαση Απαγόρευσης Περιβαλλοντικών Τροποποιήσεων που υπέγραψε και η Αμερική το 1977 απαγορεύει κάθε εχθρική χρήση του περιβάλλοντος.

Κύριος χρηματοδότης του «HAARP» είναι η ΝΑΣΑ και η επάνδρωσή του γίνεται με επιστημονικούς συμβούλους δικής της επιλογής.

Ο πομπός «HAARP» της Αλάσκας είναι 3000 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο πομπό της γης.

Αξίζει να σημειωθεί και το γεγονός ότι το κρατίδιο του Βατικανού με κρατικές δαπάνες χρηματοδότησε την κατασκευή υπερσύχρονου κατοπτρικού τηλεσκοπίου στην έρημο της Αριζόνα των ΗΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει το έργο του HAARP στην παρακολούθηση και απόκρουση των Εξωγήινων.

Σε ερώτηση σχετικά με τον σημερινό Πάπα Ιωάννη μας είπαν ότι είναι συνεργάτης των αποστατών.

NESTOR.  Πείραμα Πύλου

Σε τηλεοπτική εκπομπή άκουσα τον τραγουδιστή Βλ. Μπονάτσο που έλεγε «Έχω ιδεί UFO. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε δεν μπορεί να το εξηγήσει η φύση και η επιστήμη, δηλαδή με οτιδήποτε παραφυσικό. Όπως αυτό που συμβαίνει στον Βυθό της θάλασσας στην νότια Πελοπόννησο (Πύλο). Ρίχνουν κάποια ειδικά αντικείμενα στη θάλασσα της Χαβάης και αυτά βγαίνουν στη θαλάσσια περιοχή της Πύλου». Ακριβώς σ’ αυτό το σημείο οι Αμερικανοί έχουν κατασκευάσει υποβρύχιες και επιφανειακές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο σχέδιο «HAARP» απόκρουσης των εξωγήινων.

Λοιπές λεπτομέρειες:

Περιοχή: Νοτ. Πύλου Ελλάδα

Βάθος πόντισης: 4.500 μ.

Αριθμός ορόφων: 12

Εμβαδόν Ορόφου: 1.607 μ.2

Συνολικό Εμβαδόν: 19.292 μ.2

Ύψος μεταξύ Ορόφων: 20 μ.

Συνολικό Ύψος: 250 μ.

Αριθμός Φωτοπολλαπλασιαστών 6X12=72

 

Μια φράση του Πυθαγόρα που έλεγε ότι το σύμπαν κολυμπά στη χαμένη μαζοενέργεια συντέλεσε στην ανακάλυψη του Νετρίνο.

Η συσκευή Νετρίνο του σχεδίου «NESTOR» έχει ποντισθεί στη θάλασσα νότια της Πύλου της Πελοποννήσου σε Βάθος 4.500 μέτρων από την ομάδα LEDEXPERIENCE.

Ο Φόυντ Στέκερ (Περιοδικό PHYSICAL REVIEW LETTERS 1980) αναφέρθηκε το νετρίνο με μάζα 14-46 ηλεκτρονιοβόλτ. Το Νετρίνο είναι στοιχειώδες σωμάτιο χωρίς μάζα και φορτίο. με ευθεία κίνηση και ταχύτητα ίση με του φωτός και σπάνια αλληλεπίδραση με την ύλη. Όταν υπάρξει αλληλεπίδραση δημιουργείται το Μιόνιο, διαπερνά τη μάζα της γης και χάνεται στο άπειρο.

Παράλληλα με την πόντιση του ανιχνευτή Νετρίνο έχει κατασκευαστεί και ένα υπερσύγχρονο αστεροσκοπείο.

Λειτουργία Δυνατότητες HAARP

Μπροστά στο σύστημα HAARP τα σύγχρονα όπλα είναι εντελώς πρωτόγονα.

Οι εργασίες εγκατάστασής του άρχισαν το 1995 και το 1998 μπήκε σε λειτουργία.

Το σχέδιο HAARP μπορεί να εντοπίσει σε κάθε σημείο της γης κινούμενο αντικείμενο ύψους 1,5 μέτρου και διαμέτρου 10 εκατοστών. Λειτουργεί ανεξάρτητα από δορυφορικό δίκτυο, δίκτυο ραντάρ ή σόναρς και μπορεί να εντοπίζει υποβρύχια. πυραύλους Κρουζ και ανθρώπους.

Ελέγχει το έδαφος σε πολύ μεγάλο βάθος για τον εντοπισμό υπογείων εγκαταστάσεων.

Το όλο σύστημαHAARP σήμερα λειτουργεί ως εξής: Δημιουργεί στο άνω τμήμα της Ιονόσφαιρας μια περιοχή 48 χιλιομέτρων, από διεγερμένα σωματίδια (Ιονοσφαιρικό κάτοπτρο) που εστιάζει ισχυρές δέσμες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Κατόπιν διασκορπίζει την ενέργεια που εστίασε σε άλλες περιοχές της Ιονόσφαιρας σχηματίζοντας μια ομπρέλα χιλιάδων χιλιομέτρων που σχεδόν καλύπτει όλη την Ιονόσφαιρα.

Κατόπιν συλλαμβάνονται οι διάφορες μεταβολές από ειδικούς δέκτες και με πανίσχυρους ηλεκτρονικούς υπολογιστές επεξεργάζονταν ταχύτατα τις συλλεγόμενες πληροφορίες και τις αξιολογούν. Λειτουργεί με μεγεθυντικούς φακούς και γι’ αυτό ονομάστηκε ιονοφαιρικό κάτοπτρο, το οποίο σύμφωνα με τις επιστημονικές απόψεις έχει τις εξής δυνατότητες:

Δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό παλμό στην ατμόσφαιρα, μέχρι τώρα μόνο η πυρηνική έκρηξη τον δημιουργούσε, που εξουδετερώνει τις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα. Αντικαθιστά τα συστήματα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα. Τομογραφικός έλεγχος πλανήτη αναλυόμενος από τους υπερυπολογιστές EMASS και CRAY παρέχει πληροφορίες για υπόγειες εγκαταστάσεις σε κάθε σημείο του πλανήτη. Συλλέγει πληροφορίες, για πετρέλαιο, αέριο, μεταλλεύματα. Εντοπίζει αεροσκάφη Στέλθ και πυραύλους Κρουζ που δεν εντοπίζονται από ραντάρ. Λειτουργεί σαν ουράνια ασπίδα (Δυναμικός καθρέπτης) καταστροφής πυραύλων. Εξουδετερώνει τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφοριών του εχθρού και όχι των φιλίων δυνάμεων. Έχει δημιουργηθεί ένας «Δυναμικός Καθρέπτης» δίνοντας την εικόνα μιας καθολικής ασπίδας Ηλεκτρομαγνητισμού, που καλύπτει όλη την γη. Καταστρέφει τα ηλεκτρονικά μέσα πλοήγησης αεροσκαφών και πλοίων. Ανιχνεύει τις πυρηνικές κεφαλές σε πτήση και ξεχωρίζει αυτές από τις συμβατικές ή εικονικές.

      Εξακρίβωση πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών. Τροποποίηση κλιματολογικών συνθηκών (Κωδική ονομασία προγράμματος WISP και RADC αποσύνθεση και αλλαγή κατεύθυνσης ηλιακού φωτός και χειρισμός αερίων μαζών της ατμόσφαιρας. Σεισμικά όπλα δημιουργίας σεισμών (Κωδική ονομασία προγράμματοςPRIME ARCUS), δραστηριοποίηση των ηφαιστείων του πλανήτη.

Πρόκληση πλημμυρών, παλιρροιών, τυφώνων κ.α. Ενέργειες που είναι γνωστές σαν κλιματολογικός πόλεμος.

Ο σεισμός προκαλείται με σταδιακή επιλεκτική θέρμανση και παροχή ποσοτήτων ενεργείας στα γνωστά ρήγματα ή άλλες περιοχές του φλοιού της γης ή σε κρατήρες ηφαιστείων, οπότε η απορροφόμενη ενέργεια εκτονώνεται και δημιουργεί σεισμική δόνηση των ρηγμάτων, είτε με ενεργοποίηση λειτουργίας των ηφαιστείων.

Ο σεισμός που κατάστρεψε την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας τον Αύγουστο του 1999 πέρα από τα τραγικά αποτελέσματα παρουσιάζει και μια ανεξήγητη φυσική μετασεισμική ανακολουθία, φαινόμενο που ενισχύει κάποιες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει επειδή η δημιουργία σεισμών είναι μέσαστις δυνατότητες του σχεδίου «HAARP».

Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φαίνεται ότι οι Τούρκοι στρατηγοί επέμεναν στην κατασκευή ατομικής βόμβας, ένα γεγονός που θα ήταν τρομερή απειλή για τις ΗΠΑ αν έπεφτε στα χέρια φανατικών Ισλαμιστών, οι οποίοι θεωρούν τις Η.Π.Α. αιτία για όλα τα κακά που συμβαίνουν στη γη και συγκεντρώνει όλοτο μίσος του Ισλαμισμού.

Ο ναύσταθμος της Κωνσταντινουπόλεως στην κυριολεξία βούλιαξε και είχε μεγάλο αριθμό θυμάτων του τουρκικού ναυτικού, ναυάρχους και ναύτες, επειδή στην περιοχή αυτή υπήρχαν»”

οι εγκαταστάσεις μελέτης και κατασκευής της Βόμβας.

Επειδή υπήρχε μια ανεξέλεγκτη παραπληροφόρηση σχετικά με τους σεισμούς της Τουρκίας κάναμε την ερώτηση «Μπορείτε να μας πείτε αν οι σεισμοί στην Τουρκία και Ελλάδα ήταν φυσικό φαινόμενο; Τους προκαλέσατε εσείς; οι Αποστάτες; ή κάποιοι άλλοι; μας έδωσαν την εξής απάντηση της οποίας μέρος διέρρευσε προς τα έξω (20.1.2000)

«Αμφότεροι οι σεισμοί εις Τουρκίαν και Ελλάνιαν είναι αποτέλεσμα όπλου που έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του διαστημικού προγράμματος HAARP Στην ίδια αιτία οφείλονται και οι καταιγίδες της δυτικής Ευρώπης που έγιναν πριν από τα Χριστούγεννα με δική σας ορολογία.

Οι σεισμοί έγιναν με την δική μας ανοχή γιατί εμμέσως εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα της Ελλάνια.

Έπρεπε πρωτίστως να αποτραπεί η κατασκευή ατομικής βόμβας που μελετάτο στην βάση της Νικομήδειας, η οποία καταστράφηκε τελείως με αποτέλεσμα τον θάνατο 2.500 ατόμων, Αξιωματικών, Ναυτών και Επιστημόνων.

Δευτερευόντως έπρεπε να αποτραπεί πολεμική ενέργεια σε βάρος της Ελλάνια που σχεδίαζε η Τουρκία για τις ημέρες εκείνες απειλώντας την με τη χρήση ατομικής βόμβας. Η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας δεν πειθαρχούσε στις εντολές των ΗΠΑ, ότι δεν έπρεπε σε καμμία περίπτωση να εκδηλωθεί επίθεση κατά της Ελλάνια.

Ο σεισμός ανέστειλε τις προθέσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάνια.

Ο σεισμός της Ελλάνια ήταν και αυτός πολεμική ενέργεια των ΗΠΑ, ώστε να περιοριστεί η αλματώδης εισχώρηση των Ελλήνων στην Βαλκανική και Τουρκία για να μην ανατραπούν οι υφιστάμενες ισορροπίες σε βάρος της Τουρκίας και να μην διαταραχθούν τα οφέλη που είχαν επιτευχθεί από την επέμβαση στο Κόσσοβο.

Όμως· η αναπροσαρμογή των σχεδίων ωφέλησε πολύ την Ελλάνια.

Ουδείς έχει ενημερωθεί επί των δικών μας σχεδίων για να μην τα πληροφορηθούν οι Αποστάτες οι οποίοι έχουν την δυνατότητα απόσπασης πληροφοριών από τους ανθρώπους.

Πολεμική ενέργεια της Τουρκίας κατά της Ελλάνια θα καταλήξει σε αποτυχία.»

Επιπτώσεις από τη Λειτουργία του HAARPστον Ανθρώπινο Οργανισμό

Οι επιπτώσεις από τη λειτουργία του HAARP στο προσωπικό που εργάζεται σε αυτό είναι, κόπωση, υπνηλία, υπερευαισθησία, νευρικότης, απώλεια μνήμης, αύξηση σακχάρου στο αίμα. αρτηριακή πίεση, καρδιακά επεισόδια, καταρράκτης, λευχαιμία, καρκίνος.

Το HAARP εκπέμπει στα 435 MHZ, μια συχνότητα που μεταβάλλει τα κύματα και τη χημεία των κυττάρων του εγκεφάλου. Όταν μελετάτο ο πόλεμος των άστρων χρησιμοποιούσαν για τολόγο αυτό μεγάλες συχνότητες 1000-1200 MHZ, ενώ εδώ επιλέχτηκε σκόπιμα η συχνότητα των 435 MHZ για τον έλεγχο του νου (MIND CONTROL), αφού το διάστημα των συχνοτήτων από 400 έως 435 MHZ είναι υπεύθυνες για τη σωστή λειτουργία της ανθρώπινης συνείδησης, και προκαλούν ψυχισμό από απόσταση. νευρώσεις και πλήθος ψυχικών ασθενειών.

Συχνότητες 435 MHZακτινοβολεί ο Γαλαξίας μας και ανιχνεύεται όταν εμφανίζονται UFO, αλλά όταν φθάνουν σ’ εμάς είναι εξασθενημένες.

Το σχέδιο HAARP μπορεί να νεκρώσει τις επικοινωνίες ήνα προκαλέσει ανωμαλίες σε αυτές, αφού η Ιονόσφαιρα που αποτελείται από 4 στρώματα από ύφος 56-800 χιλιόμετρα, είναι

αυτή μέσα στην οποία αναπτύσσεται όλο το δίκτυο επικοινωνιών. Επίσης μπορεί να εκτρέψει τα αποδημητικά πουλιά, ζώα και ψάρια (χέλια), αχρηστεύει πυξίδες προκαλεί προβλήματα στα αεροσκάφη και νεκρώνει τους ηλεκτρονικούς βηματοδότες σε καρδιοπαθείς.

Όταν το HAARP βρίσκεται σε λειτουργία αυξάνει τη θερμοκρασία συγκεκριμένου μέρους της Ιονόσφαιρας κατά +23°C για χρονικό διάστημα πάνω από τρεις μήνες με αποτέλεσμα την εμφάνιση αφύσικων καιρικών φαινομένων σε διάφορες εποχές. Πρόκειται για πραγματικό βιασμό της φύσης.

(ΕΙΠΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ..)

3 σχόλια:

  1. ΑΧ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ;

    ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ;

    ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ..ΦΡΕΣΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!!

    ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΑΣ!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!***

  2. Φυσικά και υπάρχει σχέδιο. Δεν ξέρω όμως ούτε πόσοι, ούτε ποιοι
    θα επιλεγούν

    για να επιζήσουν, είτε εδώ στην Γη, είτε στον Γαλαξία της
    Ανδρομέδας. Θα βάλω σε λίγο ένα καινούργιο ποστ για να έχετε να
    διαβάζεται ενώ εγώ θα απουσιάζω στους Δελφούς.

  3. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ:ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΙΛΙΑΣΜΕΝΟΣ***ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ*** ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *