ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ Μερος 1ο

 Δεν είναι έρευνα-εργασία φαντασίας. Σας προτρέπω να κάνετε την δική σας έρευνά!

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά με την υποτιθέμενη π@δημι@??
Γιατί επιμένουν τόσο πολύ να σώσουν την ζωή μας από τον κακό γιο? Γιατί μας αγαπούν τόσο πολύ και χάνονται καθημερινά δεκάδες – χιλιάδες ζωές ανθρώπων? Μήπως ήρθε επιτελούς η ώρα να μας αποκαλύψουν για την ζωή κάτω και πάνω από την Γη μας?  Μήπως «κουραστήκαν» να κάνουν κρυφά πειράματα και αποφάσισαν να τα κάνουν όλα φανερά, μιας και δεν έχουν τίποτε πια να φοβηθούν. Χρόνια μας εκπαίδευαν να γίνουμε καλά προβατάκια και απ ότι φαίνεται τα κατάφεραν μια χαρά! Αιώνες μας έκρυβαν την πραγματική ιστορία του ανθρώπου, φουσκώνοντας και παραπλανώντας τα μυαλά μας με χιλιάδες ψέματα. Και οι αδαείς, δεν έψαξαν ποτέ για την α-λήθεια. Αρκέστηκαν σε αυτά που μας έλεγαν αιώνες τώρα, χωρίς κανένα προβληματισμό. Κάποιοι διανοούμενοι και ερευνητές, κατά καιρούς μας τα έλεγαν, αλλά για μας πέρα έβρεχε…

 

Ας ξεκινήσω λοιπόν να λέω κάποια πράγματα ίσως χιλιοειπωμένα, αλλά τότε που τα ακούγατε, δεν είχαν την ίδια βαρύτητα και σημασία όσο σήμερα.

 

Κάποιες βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις (DUMB) που εκτέθηκαν από έναν πρώην κυβερνητικό γεωλόγο και δομικό μηχανικό, τον Phil Schneider ο οποίος δολοφονήθηκε αφού μίλησε για την Ατζέντα εξωγήινων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Μια ατζέντα που σχεδιάζει να εξαλείψει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού μέχρι το έτος 2029.

Χρησιμοποιώντας το μάτι του Lucifer ως σύμβολο, άρχισαν να χτίζονται από την δεκαετία του 1940 τεράστιες υπόγειες βάσεις, με κάθε προϊόν που μπορείτε να σκεφτείτε. (Σημείωση: μετάλλαξη δέλτα).

 Αυτές οι βάσεις είναι βασικά μεγάλες υπόγειες πόλεις που συνδέονται μεταξύ τους με τραίνα καθόδου και ανόδου με υψηλή ταχύτητα έως και 2 Mach.

 

Σύμφωνα με τον Phil Schneider ο μαύρος προϋπολογισμός των ΗΠΑ  είναι ένας μυστικός προϋπολογισμός που καταναλώνει τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 1,02 τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε δυο χρονιά.  Σήμερα υπάρχουν 129  υπόγειες πολύ βαθιές στρατιωτικές βάσεις.  Οι βάσεις αυτές χτίστηκαν χρησιμοποιώντας τρυπάνια λέιζερ τα οποία μπορούν να τρυπήσουν επτά μίλια την ήμερα.

 

Πραγματοποιήθηκαν επίσης και πυρηνικές εκρήξεις για την δημιουργία αυτών των  μεγάλων υπογείων χώρων. Πολλοί εργολάβοι εργάζονται σε αυτά τα μέρη, αλλά ποτέ περισσότερο από 3-4 εβδομάδες και πάντα υπό αυστηρή επίβλεψη. Πριν μπουν στην βάση αυτή, προειδοποιούνται ότι εάν μιλήσουν γι’ αυτά που θα δουν, θα τους κοστίσει την ζωή τους.
    

ΒΑΣΗ DULCE NEW MEXICO ARCHULETA MESA UNDERGROUND BASE!

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες του Phil Schneider από την βάση Dulce Base.

Η φωτογραφία του Val Valiant Thor, εξωγήινου.

Ο Phil Schneider, που άρχισε να μιλάει ανοιχτά τον Μάιο του 1995 για αυτά που γνώριζε για τις μυστικές υπόγειες βάσεις, επτά μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1996, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του με ένα λαστιχένιο σωλήνα τυλιγμένο τρεις φορές γύρω από τον λαιμό του – σύμφωνα με τις αρχές επρόκειτο για “αυτοκτονία”, αν και ο θάνατός του υποκινήθηκε από στραγγαλισμό, κάτι που ήταν ολοφάνερο. 
Η επιζών σύζυγός του δήλωσε ότι οι πράκτορες των ΗΠΑ είχαν ψάξει  ενδελεχώς το σπίτι τους λίγο μετά τον θάνατό του και έφυγαν με τουλάχιστον το ένα τρίτο των οικογενειακών φωτογραφιών. Συνολικά, έγιναν 11 απόπειρες κατά της ζωής του και μια απόπειρα απαγωγής της κόρης του. Κατάφεραν τελικά να τον δολοφονήσουν. Όλα όσα είπε στις ομιλίες του το 1995 συγκλονίζουν, με πολλούς να τον αποκαλούν τρελό, όμως ο ίδιος πίστευε όλα όσα έλεγε και είχε και αποδείξεις για τα λεγόμενά του!
Υπάρχουν αρκετά βιβλία για αυτές τις δραστηριότητες. Ο Dr Richard Sauder, αρχιτέκτονας, διακινδύνευσε τη ζωή του μιλώντας γι ‘ αυτό και βοήθησε πολυάριθμες κυβερνητικές υπηρεσίες στην κατασκευή υπογείων βάσεων. Το μέσο βάθος αυτών των βάσεων είναι περίπου 1.5 χλμ. Αυτές οι βάσεις, που είναι σχεδόν ολόκληρες πόλεις, έχουν μεταξύ 11 και 18 κυβικά χιλιόμετρα.
Ο Phil Schneider ανέφερε ότι είχε εμπλακεί σε μια ένοπλη σύγκρουση με εξωγήινους το 1979, όταν η γεώτρηση την οποία έπαιρνε μέρος είχε διεισδύσει σε ένα σπήλαιο βαθιά μέσα στην Archuleta Mesa. Ως αποτέλεσμα αυτής της ένοπλης σύγκρουσης, ανασύρθηκαν 66 πτώματα μετά από την ανταλλαγή πυρών με τους εξωγήινους. Οι φήμες παρέμεναν για όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αδιάσειστα στοιχεία ότι κάποιες από αυτές ίσως να είχαν πραγματική υπόσταση.
Κατά τη διάρκεια διαλέξεών του, ο Phil δήλωσε ότι υπήρχαν τουλάχιστον 131 Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις Μεγάλου Βάθους (D.U.M.B.) που είχαν κατασκευαστεί στις ΗΠΑ από το 1947. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Phil, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκεύαζαν υπόγειες βάσεις μέρα και νύχτα αδιάκοπα από την δεκαετία του 1940. Μέχρι τα τέλη του 1995, σύμφωνα με τον Phil, υπήρχαν 1.477 (DUMB) σε όλο τον κόσμο. Ο Phil ανέφερε επίσης ότι υπήρχαν περίπου τρεις DUMB ανά πολιτεία των ΗΠΑ, και ότι το κόστος της κάθε μονάδας ήταν μεταξύ δεκαπέντε και είκοσι έξι δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλές από αυτές τις βάσεις βρίσκονται σε πάνω από ένα μίλι βάθος (1.600 μέτρα), και για την κατασκευή τους έχουν αφαιρεθεί πάνω από τέσσερα κυβικά μίλια υλικών. Σύμφωνα με τον Phil, οι υπόγειες βάσεις διασυνδέονται μέσω ενός συστήματος από υπόγειες σήραγγες που ενσωματώνει υψηλής ταχύτητας μονόγραμμα τρένα που λειτουργούν με μαγνητική ανύψωση.
Ειδικά τρένα σε υπόγειες σήραγγες διασυνδέουν με μεγάλες ταχύτητες τις μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις.
Η Εταιρεία RAND αναφέρεται δημοσίως στο θέμα της υπόγειας 
διασύνδεσης με γρήγορα υπόγεια τρένα από το 1972

Άρθρο που δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα Los Angeles Times στις 11 Ιουνίου 1972. “Ταχύτητες έως και 10.000 μίλια την ώρα έχουν εξεταστεί σε μελέτες από την εταιρεία RAND – σε μια περίπτωση για παράδειγμα μια απευθείας υπόγεια σύνδεση μεταξύ του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης θα απαιτούσε μόνο 21 λεπτά ταξιδιού!”
Ένα ταξίδι από το Λος Άντζελες στην Νέα Υόρκη σε 21 λεπτά! Ενώ μπορεί να ακούγεται πολύ απίστευτο για να είναι αληθινό, το 1972 οι επιστήμονες δήλωναν δημοσίως ότι θα μπορούσε να κατασκευαστεί και θα έπρεπε να κατασκευαστεί.
Η RAND Corporation μελετούσε και είχε αναπτύξει ένα σύστημα υπόγειου τρένου που θα μπορούσε να μεταφέρει επιβάτες και αυτοκίνητα από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες σε μισή ώρα με ταχύτητες έως και 10.000 μίλια ανά ώρα.
Αυτά αναφέρονται σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Los Angeles Times στις 11 Ιουνίου 1972. Πρόκειται για μια συνέντευξη με τον πρώτο στην ιεραρχία φυσικό της RAND Corporation, τον Δρ Robert M. Salter που αναφέρεται στα οφέλη της κατασκευής ενός Υπόγειου Συστήματος Διαμετακόμισης Υπέρ υψηλής Ταχύτητας (underground Very High Speed Transit systemVHST) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περιγράφει τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη της υπόγειας μεταφοράς και δηλώνει ότι το ταξίδι με τέτοιες εκπληκτικές ταχύτητες μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση συμβατικών (το 1972) τεχνολογιών.

 

 

Συνεχίζεται ……….

 

 

«Διάβαζε όχι για ν’ αντιλέγεις, 
 
να αμφισβητείς, ν’ αναιρείς, να διαψεύδεις και 
 
ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, 
 
και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, 
 
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την 
 
κατάσταση και να σκέφτεσαι 
 
σαν λογικός άνθρωπος». 

 

Μια από τις πηγές: https://www.sacred-texts.com/ufo/dulce.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *