Μια θεωρία με στοιχεία. 6ο Μέρος – SOK

 21 Οκτωβρίου 2010 με άρθρο μου έλεγα στο blog μου.
ΞΕ-ΤΣΙΠ-ΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

 

Αξίζει να το δεις, γιατί σε λίγο καιρό θα το ζεις!

 

Ε.. Ε.. Έρχεται!!!

 

Δέκα χρόνια πέρασαν και το βλέπω μπροστά μου…  Τι έλεγαν τότε και πόσα από αυτά έγιναν? Κάποια βίντεο κατάφεραν και έμειναν…. Πάμε να τα δούμε…. 2007 – 2009
You will be MicrochippedSoon! •6 Νοε 2007

 

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ-Ιατρική περίθαλψη. •19 Οκτ 2009

RFID – Big Big Brother (Greek Ελληνικοί υπότιτλοι) •18 Μαρ 2009

[Α12-15]Τι είναι το VeriChip, RFID chip.flv •20 Νοε 2009

Εμφύτευση RFID τσιπ στο δεξί χέρι… •25 Οκτ 2009

Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας. Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

Μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα. •10 Δεκ 2009

Και να που οι Σουηδοί καταργούν κάρτες και εμφυτεύουν μικροτσίπ στο χέρι τους.

Έχει το μέγεθος μόλις ενός κόκκου ρυζιού, αλλά μπορεί να αλλάξει δραστικά τη ζωή ενός ανθρώπου.
Ο λόγος γίνεται για ένα μικροσκοπικό τσιπ, το οποίο εισάγεται κάτω από το δέρμα και μπορεί να αντικαταστήσει τα κλειδιά, τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ακόμη και εισιτήρια για τα ΜΜΜ. Με άλλα λόγια ένα μικροτσίπ μπορεί να αλλάξει δραστικά τη ζωή ενός ανθρώπου.
Περισσότεροι από 4.000 Σουηδοί έχουν μικροτσίπ κάτω από το δέρμα τους.

Στη Σουηδία, παραπάνω από 4.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με μικροτσίπ. Οι Σουηδοί άρχισαν να εμπιστεύονται και να δοκιμάζουν το μικροτσιπ, με ελάχιστη συζήτηση για θέματα γύρω από τη χρήση τους, σε μια χώρα που ενδιαφέρεται για τη νέα τεχνολογία και όπου η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών δεν τρομάζει τους πολίτες.
Μάλιστα, τα πρώτα εμφυτεύματα χρησιμοποιήθηκαν το 2015 στη Σουηδία.
Η 28χρονη Σουδή που θέλει να δοκιμάσει έναν νέο τρόπο ζωής
Η Ulrika Celsing, 28 ετών, είναι μία από τους 4.000 Σουηδούς που έχει «φυτεύσει» ένα μικροτσίπ στο χέρι της για να δοκιμάσει, όπως ισχυρίζεται η ίδια, έναν νέο τρόπο ζωής.
Για να εισέλθει στο χώρο εργασίας της λοιπόν, το πρακτορείο ΜΜΕ Mindshare, απλώς κυματίζει το χέρι της σε ένα μικρό κιβώτιο και πληκτρολογεί έναν κωδικό πριν ανοίξουν οι πόρτες.

16 Ιουνιου 2017

Bill Gates: «Θα χρησιμοποιηθεί μικροτσίπ για την καταπολέμηση του κορωναϊού»

O συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, θα λανσάρει εμφυτεύσιμη κάψουλα με «ψηφιακά πιστοποιητικά» που θα δείξουν ποιος έχει δοκιμαστεί για τον κοροναϊό και έχει εμβολιαστεί εναντίον του.

 

Ο 64χρονος τεχνολόγος και σήμερα ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αποκάλυψε αυτό χθες κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Reddit «Ask Me Anything» απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του COVID-19 Coronavirus.

 

Ο Gates απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και είπε: «Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή δοκιμαστεί πρόσφατα ή πότε έχουμε ένα εμβόλιο που το έχει λάβει . »

 

Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά», αναφέρεται ότι είναι ανθρώπινο-εμφυτεύσιμο «QUANTUM-DOT TATTOOS» που οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου του Rice εργάζονται για να κρατήσουν τα αρχεία εμβολιασμού. Ήταν πέρυσι τον Δεκέμβριο, όταν επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν ότι δούλευαν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων αφού ο Bill Gates τους απευθύνθηκε για την επίλυση του προβλήματος της ταυτοποίησης εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

 

Τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελών με βάση τη ζάχαρη που περιέχουν εμβόλιο και φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες με βάση το χαλκό που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας. Αφού τα μικροσφαιρίδια διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές στιγμές των οποίων τα πρότυπα μπορούν να διαβαστούν για να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που χορηγήθηκε.

 

Τα τατουάζ με κβαντικά τελεία πιθανότατα θα συμπληρωθούν με την άλλη επιχείρηση του Bill Gates που ονομάζεται ID2020, ένα φιλόδοξο έργο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπων που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα. Το ID2020 επιλύει αυτό μέσω της ψηφιακής ταυτότητας. Επί του παρόντος, ο πιο εφικτός τρόπος υλοποίησης της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε μέσω εμφυτευμάτων smartphones είτε RFID μικροτσίπ. Το τελευταίο θα είναι η πιθανή προσέγγιση του Gates όχι μόνο λόγω σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για πάνω από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο που ενσωματώνει ανθρώπινα εμφυτεύσιμα εμφυτεύματα μικροτσίπ. Αυτό το έργο, το οποίο πρωτοστάτησε και από το MIT, είναι ένα εμφύτευμα μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που θα επιτρέψει στις γυναίκες να ελέγχουν τις αντισυλληπτικές ορμόνες στο σώμα τους.

 

Όσον αφορά το ID2020, για να το δούμε, η Microsoft έχει σχηματίσει συμμαχία με τέσσερις άλλες εταιρείες, Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller. Το έργο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και ενσωματώθηκε στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη.

 

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι Bill Gates και ID2020 θα εκτελέσουν όλα αυτά, επειδή πολλοί Χριστιανοί και εκπληκτικά ένας αυξανόμενος αριθμός Μουσουλμάνων Σιιτών είναι πολύ αντίθετοι με την ιδέα του μικροτσίπ και οποιασδήποτε μορφής τεχνολογίας αναγνώρισης του σώματος. Ορισμένοι χριστιανοί νομοθέτες και πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προσπαθήσει ακόμη και να απαγορεύσουν όλες τις μορφές ανθρώπινου μικροτσίπ.

 

Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία του Bill Gates να δει τα έργα μέσω, επειδή καθώς ο κορωναϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται και περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν από την πανδημία, το ευρύ κοινό γίνεται όλο και πιο ανοιχτό σε τεχνολογίες επίλυσης προβλημάτων θα περιέχει την εξάπλωση του ιού.

 

Ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί Χριστιανοί και ορισμένοι μουσουλμάνοι Σιίτες αντιτίθενται στις τεχνολογίες αναγνώρισης του σώματος, όσο χρήσιμες είναι αυτές οι τεχνολογίες για την πρόληψη πανδημιών, είναι επειδή πιστεύουν ότι τέτοιες τεχνολογίες είναι το λεγόμενο «Σήμα του Σατανά» που αναφέρεται στη Βίβλο και κάποια Mahdi προφητείες. Στο Βιβλίο Αποκάλυψε στη Βίβλο, όποιος δεν έχει αυτό το «σήμα» δεν επιτρέπεται να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα.

 

Πέρυσι, τον Νοέμβριο, μια τεχνολογική εταιρεία με έδρα τη Δανία, η οποία είχε συμβόλαια για την παραγωγή εμφυτευμάτων μικροτσίπ για τη δανική κυβέρνηση και το αμερικανικό ναυτικό, αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκτόξευση του υποτιθέμενου «επαναστατικού» εμφυτεύματος μικροτσίπ με το Internet-of-Things μετά την επίθεση χριστιανών ακτιβιστών τα γραφεία της στην Κοπεγχάγη.

Ο Bill Gates θέλει.. θανάτους μέσω εμβολίων και υγειονομικής περίθαλψης!

Χρήσιμο θα ήταν να διαβαστεί με τη δέουσα προσοχή: ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ BILL GATES ΚΑΙ «ΔΩΡΑ» ΦΕΡΟΝΤΕΣ

Ο Bill Gates δεν ονειρεύεται τον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο» του Huxley. Τον απεργάζεται μεθοδικά και ήδη ζει μέσα σ’ αυτόν.

  Ο Bill Gates βρίσκεται στην κορυφή της ολιγαρχικής ελίτ του πλανήτη και κάθε ενέργειά του εξυπηρετεί μια και μόνο σκοπιμότητα: την συγκέντρωση επιρροής και ισχύος  μέσω της εξαγοράς των βασικών ρυθμιστικών οργανισμών που παίζουν, εμμέσως ή αμέσως ρόλο ως μηχανισμοί εθνικής και παγκόσμιας διακυβέρνησης, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μέχρι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με στόχο να επιβάλλει τις ευγονικές εμμονές του μέσω πολλών φιλόδοξων προγραμμάτων επιτήρησης και συμμόρφωσης του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο, που υλοποιούνται στα πεδία των εμβολίων, του περιορισμού των γεννήσεων με την στείρωση των γυναικών (προς το παρόν μόνο στις χώρες τις Αφρικής), της επιβολής των εμφυτευόμενων τσιπ που κατασκευάζονται στο MIT (και θα εξακολουθήσουν να κατασκευάζονται), ως εργαλείων του γενικότερου προγράμματος επιτήρησης και συμμόρφωσης των ανθρώπων.

 

Σ’ αυτό το πεδίο, μεταξύ αυτών που αποτελούν ήδη πραγματικότητα, εντάσσονται:

Το QUANTUM-DOT TATTOO που εντοπίζει εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί 

Το ID2020 ένα μικροτσίπ που στοχεύει στον εντοπισμό ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων που δεν διαθέτουν έγγραφα ταυτότητας, το οποίο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και έχει ενσωματωθεί στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη. (!)

Τα εμφυτεύματα μικροκυκλώματος που αναγνωρίζει ραδιοσυχνότητες (RFID), παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, καθώς και στον έλεγχο των αποσκευών από την Delta Airlines, και θα χρησιμοποιηθούν επίσης και για τον έλεγχο των γεννήσεων, μαζί με τα στειρωτικά εμβόλια, εντασσόμενα σε ένα άλλο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού του Ιδρύματος Bill & Melinda Foundation, το FP2020, το οποίο ιδρύθηκε το 2012.

 

Στη σύγχρονη εκδοχή του έργου, ο παράφρονας μυστακοφόρος μακελάρης του 20ου αιώνα δεν κρατάει περίστροφο, αλλά μια σύριγγα.

Ο Bill Gates δεν ονειρεύεται τον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο» του Huxley. Τον απεργάζεται μεθοδικά και ήδη ζει μέσα σ’ αυτόν.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ

 

Είναι προφανές ότι από την εποχή του Κατηγορώ του Εμίλ Ζολά μέχρι σήμερα, η δημοσιογραφία έχει υποστεί αλλεπάλληλες μεταλλάξεις που την μεταμόρφωσαν από αυστηρό κριτικό της εξουσίας σε δουλικό απολογητή και προπαγανδιστή της.

Αλλά, εάν υπάρχουν δημοσιογράφοι που εξακολουθούν να εμπνέονται από τις μεγάλες στιγμές της δημοσιογραφίας του παρελθόντος, θα μπορούσαν να βοηθήσουν το κοινό να σχηματίσει μια καθαρή εικόνα των σκοπιμοτήτων που εξυπηρετεί η κατασκευή του τρόμου για τον κοροναϊό, θέτοντας επίμονα στους υγειονομικούς «αξιωματούχους» της κρατικής εξουσίας, ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ):

 

(1) Πόσοι θάνατοι από όλες τις αιτίες σημειώθηκαν στη χώρα κατά στο πρώτο τρίμηνο των ετών 2015-2019 και πόσοι στο πρώτο τρίμηνο του 2020 (του… κοροναϊου);

(2) Πόσοι θάνατοι από εποχική γρίπη σημειώθηκαν στη χώρα κατά το χειμώνα 2018-2019 και πόσοι κατά τον χειμώνα 2019-2020 (του… κοροναϊου);

 

Οι απαντήσεις θα αποδείκνυαν εάν ο (καλλιεργημένος) πανικός για τον κορονοϊός έχει κάποια βάση ή θα εξελιχθεί σε ένα κραυγαλέο φιάσκο, έχοντας πετύχει κάποιους ανομολόγητους πολιτικούς και οικονομικούς στόχους.

Ελλάδα.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ! – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID_19

ΧΥΜΑ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ OPEN « INFO-19 » ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ BILL GATES , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ «ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID_19»……

 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

 

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID_19.

Οι τρέχουσες ταυτότητες θα καταργηθούν σταδιακά και θα αντικατασταθούν από τις νέες από τον Δεκέμβριο του 2018.
Σύμφωνα με την εφημερίδα καθημερινή, η πρόσκληση υποβολής προσφορών θα είναι έτοιμη τις επόμενες ημέρες, με 7 έως 8 παγκόσμιες εταιρείες που αναμένεται να κάνουν τις προσφορές τους για να κερδίσουν τον διαγωνισμό. Το κόστος για το κράτος εκτιμάται σε 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ελληνικό κοινό επιβαρύνεται μεταξύ 8 και 10 ευρώ για να τα αποκτήσει.
Οι νέες ταυτότητες θα είναι πλαστικές και θα περιέχουν μικροτσίπ που θα αποθηκεύουν τα βιομετρικά χαρακτηριστικά κάθε κατόχου, ενώ δεν θα υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα. Οι νέες κάρτες θα διατηρήσουν τη φωτογραφία και το όνομα του κατόχου.

Πώς νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό. ΙΔΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ… Παρακαλώ, διαδώστε το.

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα. 

Τώρα γνωρίζετε!

Προσωπικά και σε ότι με αφορά, δεν προτίθεμαι να κάνω το εμβόλιο, με όποιο κόστος.

Θα συμπλήρωνα όμως στα παρακάτω, για όσους τρέξουν να το κάνουν και δεν αντισταθούν στο τσιπάρισμά τους,  να βάλoυν τον γιατρό να τους υπογράψει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, πως αναλαμβάνει την ιατρική και οικονομική ευθύνη, για οποιαδήποτε παρενέργεια δημιουργηθεί…

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.

                        ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

Βήμα 1ον.  Μην αρνείσαι ένα εμβόλιο, αλλιώς θα θεωρηθείς επιθετικός. Αντιθέτως μπορείς να απορρίψεις ευγενικά τις υπηρεσίες τους, κάνοντας τα παρακάτω.

Βήμα 2ον.  Ρώτησε τον γιατρό εάν το εμβόλιο περιέχει MRC-5 (Όλα τα εμβόλια περιέχουν, όπως και άλλα DNA. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα από εκτρώσεις.) Εάν περιέχει, τότε έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Βήμα 3ον.  Επίσης ρωτήστε εάν υπάρχει πιθανότητα ιατρογενούς αντίδρασης (latrogenic reaction) (δηλ. μία αρνητική αντίδραση που προκαλείται από πολλαπλά στοιχεία ή από φάρμακα που αντιδρούν μεταξύ τους.) από το εμβόλιο (Όλα έχουν). Τότε ευχαριστήστε τον γιατρό και αποχωρήστε.

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα.
Τώρα γνωρίζετε!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ εν μέρει, ότι σε πολλούς όλα αυτά θα φανούν ως συνομωσιολογία… δυστυχώς, είναι πραγματικότητα…

Μην αφήσετε τον φόβο, την άρνηση ή τον στρουθοκαμηλισμό, να σας οδηγήσουν στην άγνοια.

 

Η ΓΝΩΣΗ  ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ.

 

Επειδή το θέμα μας αφορά όλους και είναι μείζον, παραθέτω απόσπασμα σχετικού άρθρου του ιατρού Κλεάνθη Γρίβα, ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ,  και παρακαλώ διαδώστε το.

Είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ … με το εμβόλιο, θέλουν να μας μετατρέψουν σε πλήρως ελεγχόμενα ΖΟΜΠΙ…

Θα γίνουμε ΝΕΚΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ;;;

Αυτό το μέλλον, ονειρεύεστε για σας, για τα παιδιά σας και για τις επόμενες γενιές;;;

Ένα μέλλον, που οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί να σταματήσει τις ζωές μας και τις ζωές τους, με το πάτημα ενός κουμπιού;;;

Η επιλογή, δική σας.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! (βίντεο)

Πρόκειται για  μια ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που ξεπερνά κάθε νοσηρότητα.

Οι υποψίες για την ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ήταν από την πρώτη στιγμή διατυπωμένες απ’ όσους μπορούσαμε να αντιληφθούμε τι παίζεται πίσω από την κουρτίνα…
 


Πολλοί μιλούσαμε για ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, διαπιστώνοντας πως όλοι οι αρχηγοί κρατών
  πρόεδροι και πρωθυπουργοί, επέβαλαν μέτρα που παρέπεμπαν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Νοσούντες – νεκροί – μέτρα “πρόληψης” – μια κοινωνία σε πανικό…

‘Ολα οργανωμένα στην εντέλεια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια…
 


Όλα να οδηγούν στον φόβο και στον πανικό των λαών…
 

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ.

ΚΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΕΝΑΣ: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!       

Μέχρι εδώ, λίγο πολύ, αρκετοί το είχαμε συνειδητοποιήσει…
 


Από το σημείο αυτό και μετά όμως, ξεκινάει Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ…
 


ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;

Πολλά τα ερωτηματικά που διατυπώθηκαν, αλλά ελάχιστοι ίσως έφτασαν στο τελικό στάδιο της απάντησης… 

Δεν θα γράψω περισσότερα…
 

(Στις 17 Μαρτίου 2020 έβαλα το παρακάτω βίντεο στο fb για το οποίο οι περισσότεροι αδιαφόρησαν).
Θ’ αφήσω τον ομιλητή του βίντεο, τον γνωστό συγγραφέα και ερευνητή,
  να σας αποκαλύψει ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.


Σας παρακαλώ, όσοι μπορείτε, να κατεβάσετε άμεσα το βίντεο, γιατί μπορεί να το εξαφανίσουν, και όποιος μπορεί, ας μου το στείλει να το αποθηκεύσω.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ… Θ’ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ…
 


ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.


ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Συνεχίζεται…..

«Διάβαζε όχι για ν’ αντιλέγεις, 
 
να αμφισβητείς, ν’ αναιρείς, να διαψεύδεις και 
 
ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, 
 
και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, 
 
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την 
 
κατάσταση και να σκέφτεσαι 
 
σαν λογικός άνθρωπος». 

 

 

ΠΗΓΕΣ:

 

https://biselliano.info/2018/08/13/breaking-anons-find-adrenochrome-factory-report-fbi-740140/

 

https://projectspeak.net/?attachment_id=10901

 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/features/fear-and-loathing-in-las-vegas-drugs-trips-ether-lsd-acid-adrenochrome-a8361461.html

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome

 

https://www.sfagi.gr/coronavirus-all-the-truth-wouldnt-tell-you-the-systemic-media/

https://threadreaderapp.com/thread/1242810255794372608.html

 

https://www.disclose.tv/adrenochrome-the-secret-drug-all-the-illuminati-use-324656

 

https://www.reddit.com/r/adrenochrome/comments/fl54l5/wuhan_corp_sells_adrenochrome/

 

https://www.twipu.com/Fluoreszierende/tweet/1115762138457493504

 

https://exposingpedovore.wordpress.com/2019/02/22/adrenochrome-associated-with/

 

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-5971319/Conspiracy-theory-suggests-celebrities-snapped-black-left-eyes-ILLUMINATI.html

 

https://www.pinterest.ru/pin/381539399685005854/?nic_v1=1aLwFNt7bxb164eEmAF7Ruccxpz3u2uISy9ss7MyfdzF9JApe2FBvqJqONEZnSZC2S

 

https://beforeitsnews.com/alternative/2020/03/corona-operation-covfefe-black-eye-club-white-rabbit-and-adrenochrome-side-effects-uh-you-better-check-this-out-3718708.html

 

http://www.ournewearthnews.com/2020/03/25/corona-operation-covfefe-black-eye-club-white-rabbit-and-adrenochrome-side-effects-uh-you-better-check-this-out/

 

https://thespinoff.co.nz/society/17-03-2020/emily-writes-down-the-rabbit-hole-with-the-covid-19-conspiracy-theorists/

 

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Adrenochrome

 

https://threader.app/thread/1138937840656560129

 

https://www.disclose.tv/the-black-eye-club-initiation-ritual-of-a-sinister-secret-society-341115

 

https://threadreaderapp.com/thread/1243377454372327424.html

 

https://threadreaderapp.com/hashtag/AdrenoChrome

 

https://gr.pinterest.com/pin/757238124822909429/?nic_v1=1adqWnwwTShVkG4IezPxBoQbOiRHgK4lJ03bRGk8pJJ9Zt0dQrJBXPPfieayTySZsn

 

https://www.marketwatch.com/story/tom-hanks-son-gives-an-update-on-his-dads-coronavirus-infection-2020-03-12

 

https://themetalden.com/dead-babies-adrenochrome-the-most-dangerous-game/

 

https://dionios.blogspot.com/2020/04/video.html?fbclid=IwAR3XaMm5gozJHucbeH0xwHwNNstTPjw4xjoBNj6DNVsKtdZcH6aBMXVxwAM#.XpVl4f5aliJ.facebook

 

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

 

https://www.youtube.com/watch?v=pGOtzhb9VRY&list=TLPQMTQwNDIwMjDxHgZTseKkMQ&index=1

 

https://www.youtube.com/watch?v=2srLRqvbv2k

 

https://www.youtube.com/watch?v=MZa7GxnsGHw

 

https://throughthelookingglassnews.wordpress.com/2017/11/24/q-anon-learn-to-read-the-map/amp/#committee

 

https://hairt.gr/45-12/?fbclid=IwAR1s1ttlLowam_ILr-QctQ0yFEHmAXRaCLgWp5zy4RI1eAQoQCs4k07-7lA

 

http://en.protothema.gr/new-plastic-id-cards-with-microchip-in-the-pipelines/

 

http://antidras.blogspot.com/2020/04/bill-gates.html

 

http://ermionh.blogspot.com/2020/04/blog-post_32.html

 

https://www.valuewalk.com/

 

https://www.henrymakow.com/2020/04/dont-be-so-fking-naive.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *