Εμβόλιο, κοροναϊός, τσιπάρισμα και 5G

Θα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε παθολογικοί θεατές.  Πρέπει να γίνουμε ενεργητικοί πολίτες.

Τους τελευταίους δυο μήνες περίπου δεν ακούμε τίποτε άλλο στις ειδήσεις της τηλεόρασης πέρα και γύρω από τον κοροναϊό και τα εμβόλια του. Δεν άκουσα ούτε μια διαφορετική άποψη για το θέμα. Ότι μπορεί δηλαδή και να μην υπάρχει… Δεν άκουσα για την καταστροφή της ψυχολογίας του λαού που είναι χειρότερη από τον υποτιθέμενο ιό. Αυτό άλλωστε είναι το κλειδί, είναι η δημαγωγία στον φόβο.
Στην τηλεόραση δεν ακούμε αντίθετη άποψη για κανέναν λόγο!!! Αυτό και μόνο μας δείχνει ότι υπάρχει μια προπαγάνδα η οποία είναι σχεδιασμένη εναντία στους ανθρώπους τους οποίους γνωρίζουν. Ο Κοροναϊός πέρα του ότι είναι μια γρίπη είναι ένας μεγάλος οικονομικός ιός που ήδη έχει ανακατέψει την παγκόσμια οικονομία της οποίας τα αποτελέσματα, έπονται…
  Ακούμε πολλά να λέγονται για το θαυματουργό εμβόλιο κατά του κοροναϊού το οποίο θα σώσει τον κόσμο που τόσο ταλαιπώρησε και φόβισε τους τελευταίους μήνες, όλον τον πλανήτη ΓΗ. Για να πάρουμε δε το εμβόλιο θα πρέπει να δουν και πόσοι νοσούν από τον ιό μέσω των βιολογικών μας υγρών. 
Βιολογικά υγρά και εμβόλιο, το οποίο λένε ότι θα μας φέρουν.
Το εμβόλιο λοιπόν κατατάσσεται στα πειραματικά φάρμακα οπότε και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους  γιατί δεν είναι εγκεκριμένο. Άρα δεν υποχρεούμαστε να το κάνουμε. Γιατί δεν υποχρεούμαστε να το κάνουμε? Γιατί αν το κάνουμε υποχρεωτικά, παρά την θέληση μας, συνεπάγεται βιασμός. Είναι βιασμός του σώματος. Εδώ πάνω επέρχονται και άλλες σκέψεις.. για το πόσο είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο και κατά πόσο δεν έχουμε αλλεργία στην σύνθεση του. ΔΕΝ είναι λοιπόν υποχρεωτικό, γιατί έχω το δικαίωμα αν θέλω να πεθάνω από κάτι δεν μπορείς εσύ να μου επιβάλεις να μην πεθάνω. Είναι ασύλληπτα τρελό το γεγονός, ότι μας λένε ότι  ξέρουμε το καλό σου για το καλό σου. Το καλό μου το ξέρω μόνο εγώ και δεν μπορεί κάνεις άλλος να ξέρει το καλό μου…
  Όσον αφορά τα βιολογικά μας υγρά, μας έχουν πει ότι θα έρχονται με πεντακόσιες κινητές μονάδες του υπουργείου υγείας σε κάθε πόλη, θα έρχονται στο σπίτι μας και θα μας παίρνουν το βιολογικό μας υλικό. Να πούμε εδώ ότι αυτό είναι πραγματικά ασύλληπτο δεν έχει ακουστεί ποτέ και πουθενά!!!
Ας το πιάσουμε όμως από την αρχή. Το βιολογικό μας υλικό, συνδέετε άμεσα και άρρητα με τον κάτοχο του. Αρά δηλαδή είναι πνευματικό μας δικαίωμα. Άρα δηλαδή, προσωπικό μας δεδομένο, άρα λοιπόν ανήκει στην προσωπικότητα μας, άρα  ΔΕΝ το δανείζουμε  ούτε το δίνουμε πουθενά. Για ποιο λόγο ΔΕΝ το δανείζουμε; Ο λόγος που δεν το δανείζουμε ή δίνουμε είναι γιατί εάν κάποιος δεν μας πάει, κάποιος που δεν μας χωνεύει ρε αδελφέ, κι αν κάποιος αντιδικεί μαζί μας, μπορεί να πάρει το βιολογικό μας υγρό να το πετάξει σε μια δολοφονία και να μπούμε φυλακή δις ισόβια. Να πούμε εδώ, πως αν καταδικαστείς με την απόδειξη βιολογικού υλικού στον τόπο του εγκλήματος, δεν βγαίνεις με τίποτα. Πάμε τώρα να δούμε την λήψη του βιολογικού μας υλικού. Είπαν ότι έδωσαν την έγκριση σε κάποια ΚΙΤ. Σε κάποια δηλαδή τεμάχια,  με τα όποια θα έρχονται σπίτι μας και θα μας το παίρνουν. Θα παίρνουν λοιπόν το βιολογικό μας υλικό, θα το εξετάζουν στα δικά τους εργαστήρια και θα βγάζουν τα δικά τους αποτελέσματα. Κι αν μας δείχνει ότι νοσούμε ή είμαστε φορείς θα έχουμε το δικαίωμα επανάληψης της εξέτασης σε άλλα 2-3 εργαστήρια ή θα είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είμαστε άρρωστοι;;

(Το DNA αποτελεί τη μοριακή βάση κληρονομικότητας.
Ο κάθε κλώνος dna αποτελείται από μια αλυσίδα
νουκλεοτιδίων και οι δυο κλώνοι μαζί σχηματίζουν
μια διπλή δεξιόστροφη έλικα).

Επίσης θα μπορούν με αυτόν τον τρόπο να βρουν το DNA μας. Τι είναι το DNA; Ας κάνω μια μικρή παρένθεση εδώ.
(Το DNA αποτελεί το γενετικό υλικό όλων των κυττάρων.
Εκεί περιέχονται όλες οι πληροφορίες που καθορίζουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός οργανισμού και οι οποίες οργανώνονται σε λειτουργικές μονάδες, τα γονίδια.
Συνοπτικά, οι λειτουργίες του γενετικού υλικού είναι:
● Η αποθήκευση της γενετικής πληροφορίας.
● Η διατήρηση και η μεταβίβαση της γενετικής πληροφορίας από κύτταρο σε κύτταρο και από οργανισμό σε οργανισμό, που εξασφαλίζονται με τον αυτοδιπλασιασμό του DNA.
● Η έκφραση των γενετικών πληροφοριών, που επιτυγχάνεται με τον έλεγχο της σύνθεσης των πρωτεϊνών).
Με λίγα λόγια, δεν φτάνει που ήδη με ξέρουν από έξω, θα με μάθουν και από μέσα. Θα μπορούν να γνωρίζουν όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες από τι πάσχω και από τι θα νοσήσω στο μέλλον με αποτέλεσμα να μην δεχτούν για να κάνω μια ασφάλεια ζωής… Και επειδή δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω  περισσότερο για το τι άλλο μπορούν να κάνουν, γνωρίζοντας το DNA του καθενός από μας, σταματώ εδώ, δίνοντας σας την ώθηση για έρευνα. 
 Πάμε όμως παρακάτω, γιατί όπως βλέπετε υπάρχουν επιχειρήματα που μπορείς να τα αποδομήσεις.
Άρα το εμβόλιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, αν δε, γίνεται με την βία είναι παράνομο. Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες?  Μα όχι φυσικά! Για ποιο λόγο να εμβολιαστούν έντεκα εκατομμύρια Έλληνες είτε νοσούν είτε όχι;; αυτό είναι παράλογο! Και ποιος μου λέει εμένα ότι το εμβόλιο δεν είναι θανατηφόρο? Υπάρχουν αποδείξεις, έχει πάρει έγκριση; όχι!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εγκριθεί ένα φάρμακο που είναι σήμερα σε πειραματικό στάδιο; Δέκα (10) χρόνια.  Άρα βλέπουμε ότι ο σκοπός τους είναι άλλος από αυτόν που φαίνεται… έχουν άλλα σχέδια να σπρώξουν. Τι σχέδια μπορεί να είναι αυτά, συνδέετε με κάτι άλλο; Ναι συνδέετε με το 5G αλλά ας το αφήσουμε  αυτό προ το παρόν.
  Πάμε πάλι… ΔΕΝ είναι λοιπόν υποχρεωτικό , ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, Δεν ξέρουμε την θεραπευτική  ιδιότητα και αποτελεσματικότητα,  μα ακόμη κι αν το ξέρουμε είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου να εμβολιαστεί εάν το θέλει. Δεν είμαστε κοπάδι από γελάδια για να μας εμβολιάσουν. Είναι είναι  ποτέ δυνατόν να θέλει κάποιος να σε βιάσει και συ να μην αντισταθείς;
Είναι θεότρελα όλα αυτά που ακούγονται. Επίσης να σας πω ότι και έγκριση να έχει πάρει, δεν ξέρουμε την αποτελεσματικότητα του, μα και αποτελεσματικότητα να χει, μπορεί εμείς να είμαστε αλλεργικοί… μπορεί να πάθουμε αναφυλακτικό σοκ από μια ουσία του και να πεθάνουμε ακαριαία…  μπορεί να πάθουμε αναφυλακτικό  σοκ να μην πεθάνουμε αλλά να επέλθει μια μετάλλαξη στον οργανισμό μας την οποία θα κατέχουμε εφ όρου ζωής. Άρα βλέπουμε, ότι αυτά που ακούγονται είναι παρανοϊκά και παράλογα. Κάτι άλλο συμβαίνει… Τι μπορεί να συμβαίνει;;;; Αν μας δώσουν το εμβόλιο μπορεί να περιέχει μικροτσίπ;;;; Ναι, μπορεί να περιέχει μικροτσίπ.

 

Ποια χώρα δεν έχει πρόστιμα αυτή τη στιγμή από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Η Σουηδία. Η Σουηδία λοιπόν, δεν έχει πρόστιμα. Η Ελλάδα έχει;; Έχει… πάρα πολλά πρόστιμα γιατί οι Έλληνες δεν είναι υποχρεωμένοι να βάλουν μέσα στον οργανισμό τους ένα μικροτσίπ. Σε αντίθεση με τους Σουηδούς οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί με μικροτσίπ, άρα δεν υπάρχουν και πρόστιμα. Τι άλλο βλέπουμε στην Σουηδία που έχουν εμβολιαστεί με μικροτσίπ, ότι για κάποιο λόγο δεν έχουν επιδημία κοροναϊού. Κάτι βρωμάει εδώ… δεν γίνεται εσύ που έχεις εμβολιαστεί με μικροτσίπ να μην έχεις θέματα κοροναϊού  και εγώ που είμαι Έλληνας και δεν έχω μικροτσίπ, να έχω επιδημία στη χώρα μου… Και λέω επιδημία, γιατί ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
  Να λοιπόν που φτάσαμε και στο πολυσυζητημένο 5G. Το μικροτσίπ συνδέετε με το 5G ;; Ναι συνδέετε με το 5G. Πως συνδέετε τι είναι;; Το μικροτσίπ λοιπόν είναι μια βιονική ταυτότητα, το οποίο θα περιέχει ΟΛΕΣ τις πληροφορίες του ίδιου σου του εαυτού. Είναι το 5G επικίνδυνο;; Ναι είναι επικίνδυνο!! Για ποιο λόγο είναι επικίνδυνο όμως;; Γιατί το 5G είναι μια τεχνολογία που διαταράσσει τα ηλεκτρόνια της ατμόσφαιρας. Πειράματα έδειξαν ότι στην ηλεκτρομαγνητική αυτή ισχυρή συχνότητα η οποία εκπέμπει το  5G, κάνουν τις μέλισσες να αποπροσανατολίζονται και να πέφτουν κάτω και να πεθαίνουν. Τι άλλο έχουμε δει;; Έχουμε δει πουλιά πεθαμένα από τεστ 5G. Φαντάσου τώρα ότι εσύ πετάς και εκεί που πετάς έρχεται κάποιο αόρατο χέρι και σου δίνει μια μπουνιά. Αυτό είναι το ηλεκτρομαγνητικό κύμα για τα πουλιά.
Όλα αυτά συνδέονται με κάτι άλλο, με κάποια οργάνωση, με κάποια ομάδα, με κάποια λέσχη;  Ναι συνδέονται με την λέσχη  Μπίλντερμπεργκ. Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ επιλέγει ηγέτες που στην ουσία θα είναι υπάλληλοι τους όπως και οι πρωθυπουργοί του κόσμου. Ο Ντόναλντ Τραμπ  όμως δεν ανήκει σε αυτή την λέσχη. Αυτή η λέσχη  Μπίλντερμπεργκ ανήκει και κάπου αλλού; Ναι ανήκει. Μια από της ιδιότητες της ανήκει – συνδέετε  στου πεφωτισμένους ή Ιλλουμινάτι. Τι είναι οι Ιλλουμινάτι; Οι Ιλλουμινάτι είναι μια αίρεση η οποία φαίνεται να μεσολαβή μεταξύ  ενός κακού πνεύματος  με τους ανθρώπους.
Ας πάμε πάλι στον ιό και στο 5G. Γιατί ο κοροναϊός συνδέετε με το 5G;; Ο λόγος είναι ότι ο κοροναϊός είναι πάρα πολύ εύκολο να ανιχνευτεί σε οποιοδήποτε άνθρωπο.  Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν νοσήσει ή έχουν ως φορείς τον ιό μέσα τους. Όταν λέμε έχουμε νοσήσει, δεν εννοώ το έκδηλο νόσημα, εννοώ το φαινόμενο της γρίπης. Δηλαδή μπορεί να έχεις μια φαρυγγίτιδα, και για κάποιο λόγο να βρει πεδίο ο  κοροναϊός και να εισχωρήσει μέσα σου.  Τότε λοιπόν όντως μπορεί να έχεις μια πιο βαριά λοίμωξη γρίπης και δεν θα πεθάνεις σε καμιά περίπτωση. Είναι λοιπόν πάρα μα πάρα πολύ εύκολο να βρεθεί κοροναϊός μετά από έρευνες που έχουν γένει, μέσα σε ένα σώμα.  Πως ο κοροναϊός συνδέετε με το 5G;; όπως είπαμε σε αυτήν την πολύ υψηλή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που παράγεται και διαταράσσονται τα ηλεκτρόνια της ατμόσφαιρας, και δη όλων των ζώντων οργανισμών , να πούμε όμως εδώ ότι πέρα από στοιχεία  ηλεκτρονίων  αποτελούμαστε και από στοιχεία ατόμων.
Δηλαδή έχουμε χημικά άτομα φυσικά άτομα μέσα μας, όπως ηλεκτρόνια, νετρόνια και πρωτόνια. Μας έχουν εν ολίγης φυτέψει στο μυαλό ότι έχοντας  κοροναϊό μπορεί και να πεθάνεις στο δρόμο περπατώντας…  Θα δούμε σίγουρα αυτό το φαινόμενο όταν ενεργοποιηθούν οι κεραίες των 5G. Και τι θα πουν όταν θα βλέπουμε πτώματα γύρω μας; Ότι πέθαναν από 5G; Όχι θα πουν ότι πέθαναν από κοροναϊό. Πόσο σίγουροι είστε ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι στην χώρα μας προήρθαν από κοροναϊό;;;  Ας δούμε στους 123 δηλωθέντες θανάτους από κοροναϊό μέχρι χθες 22/4/20, ήταν αληθινός ο αριθμός των θανάτων από τον κοροναϊό;;;;; Στην Ελλάδα ξαφνικά δεν έχουμε κανέναν άλλο θάνατο από άλλα νοσήματα;;;  Έχουν εξαφανιστεί όλα τα άλλα νοσήματα και οι θάνατοι από αυτά;; Τι απέγινε ο καρκίνος που θέριζε τελευταία τον κόσμο;; Οι καρδιακές προσβολές, τα εγκεφαλικά, τα τροχαία;; κανείς;;!!

Όλα λοιπόν είναι άρρητα συνδεδεμένα με ένα μεγάλο κόλπο! Και αφού έσπειραν τον φόβο ο οποίος απέδωσε καρπούς και φτάσαμε να πιστεύουμε άλλα αντί άλλων, προσπαθήστε να φανταστείτε και το παρακάτω…. Εν κατακλείδι, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε όποιον μας φοβίζει. Όσο για σας που δεν πιστεύετε όλα αυτά, πιστέψτε μόνο αυτό. ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ.

Σκέψου… δεν είναι παράνομο ακόμη…

Γνωρίζατε ότι το 5Μπορεί μπορεί να Προκαλέσει Συμπτώματα Γρίπης;;

 

Και μια είδηση της τελευταίας στιγμής.
Ο Ευαγγελάτος εκτός από δημοσιογράφος έγινε και ειδικός γιατρός. Έλεος πια!

 

Στο επόμενο βίντεο θα δείτε πως στέλνουν αδιάβαστους τους ανθρώπους καταστρέφοντας τα κύτταρα του αίματος και πως προκαλεί ασφυξία … Έχει μετάφραση…

Ιατρική Βεβαίωση Εμβολιασμού
Εκτυπώστε την γιατί θα χρειασθεί σύντομα και να δούμε αν θα τολμήσει κάποιος γιατρός dealer των φαρμάκων και των εμβολίων της Big Pharma να την υπογράψει!

Και κλείνοντας το άρθρο σας παροτρύνω να δείτε το βίντεο με τον David Icke ο οποίος ήξερε για τον αφανισμό του πληθυσμού πριν 10 χρόνια.  

Και εδώ η πατέντα του εμβολίου με ημερομηνία δημοσίευσης 26/03/2020
Σίγουρα εφόσον ο κόσμος ξέρει πλέον δεν θα είναι εφικτό να το επιβάλουν.
Δεν το κάνετε όμως ? Μείνετε Σπίτι
Αυτό είναι το επόμενο πλάνο τους
Θα μας πιέσουν τόσο πολύ μέχρι το 2022 ώστε να μας αναγκάσουν να το κάνουμε και δεύτερο κύμα τον Σεπτέμβρη και 3 κύμα τον Δεκέμβρη και πάει λέγοντας …
Να είστε Προετοιμασμένοι

 

 

 

«Διάβαζε όχι για ν’ αντιλέγεις, 
 
να αμφισβητείς, ν’ αναιρείς, να διαψεύδεις και 
 
ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, 
 
και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, 
 
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την 
 
κατάσταση και να σκέφτεσαι 
 
σαν λογικός άνθρωπος». 

 

 

 

 

 

Πηγες:  
http://www.nurse.teithe.gr/nurse_teithe_gr_attachment_201401290011.pdf
https://prezi.com/3n_s1rebpoq1/presentation/
Panos  Skarlatos
Liana Alexandrou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *